Însă, toamna este sinonimă şi cu debutul unor etape noi în viaţă, schimbări de obiceiuri şi descoperiri. De obicei, toamna optăm pentru o schimbare de stil, pentru o garderobă nou-nouţă şi, de ce nu, pentru un parfum nou. Trebuie să spunem că este ocazia perfectă de a schimba aromele. Vă explicăm de ce şi ce ar trebui să faceţi.

Ce note să alegem pentru acest debut de toamnă?

Odată cu sosirea toamnei, poate este bine să cauţi parfumuri noi, idei noi. De obicei, vara optăm pentru o aromă mai colorată, mai fructată, mai însorită. Odată cu sosirea toamnei trebuie să facem contrariul. Este ocazia perfectă de a opta pentru un parfum mai intens, mai reconfortant.

Nu există o regulă generală în privinţa alegerii parfumului de toamnă, totul se va face în funcţie de preferinţe şi de gusturi. Debutul toamnei este important şi, pentru a marca aşa cum se cuvine această etapă, trebuie să alegi parfumuri la modă. Optează pentru un magazin parfumuri de încredere pentru a te asigura de faptul că beneficiezi de un parfum original, care persistă.

Există o mare varietate de parfumuri pe piaţă, fie că este vorba de parfumuri pe care le purtăm zi de zi, fie parfumuri luxoase, avem de unde alege. Pentru femei, purtarea unui parfum reprezintă o marcă de feminitate şi de senzualitate, femeile se parfumează pentru a se simţi bine în pielea lor sau pentru a avea inspiraţie. Parfumatul a devenit un gest mecanic şi igienic deopotrivă pentru a-şi afirma curăţenia şi pentru a respecta mediul şi persoanele din jurul lor.

Fiecărei femei în parte îi corespunde un parfum, adică fiecare femeie este unică şi un parfum adecvat este necesar. Pentru asta, personalitatea fiecărei femei în parte este extrem de importantă deoarece dacă parfumul pe care îl poartă nu o descrie, atunci nu are rost să poarte parfumul respectiv.

Dacă femeia respectivă este o persoană jovială, cele mai potrivite parfumuri pentru această personalitate sunt cele tari, intense. Sau cele cu note lemnoase sau fructate. Dacă femeia este o natură timidă şi rezervată, atunci ar trebui să mizeze pe parfumuri acidulate, cu un mix de fructe, lejer şi discret totodată.