Ce karma ai în funcţie de zodie. Tabelul tibetan care te ajută să afli

Ce karma ai în funcţie de zodie. Tabelul tibetan care te ajută să afli

Ce karma ai în funcţie de zodie. Tabelul tibetan care te ajută să afli

Tibetanii spun că sufletul se reîncarnează de 9 ori. Fiecare reîncarnare vine cu încercări karmice. Acestea sunt legate de sănătate, caracter, relaţii şi activităţi. Cu ajutorul atrologiei Mewa, care se bazează pe un sistem de 9 numere, fiecare număr indică a câta oară sufletul s-a reîncarnat. Afla ce karma ai în funcţie de zodie!

Ştiri pe aceeaşi temă

Ce karma ai în funcţie de zodie

Mewa 1

 
Ai un caracter neliniştit şi pesimist, nu prea ambiţios. Te poţi adapta oricărei situaţii. La exterior eşti deschisă şi prietenoasă, însă în interior – încăpăţânată. Ai avut o copilărie dificilă. Sănătatea puţin afectată, sensibilă, dependentă de alcool sau/şi droguri.
 
Probleme cu rinichii, vezica urinară şi sistemul reproductiv. Tendinţă depresivă şi schimbări bruşte de dispoziţie. Eşti posesivă, nu prea romantică şi ai nevoie permanentă de iubire. Karma îţi atrage o existenţă mediocră şi modestă. Când lucrezi ai nevoie de linişte şi timp pentru a medita, planifica şi analiza. Ai succes în activităţile legate de apă.

Mewa 2

 
Caracter prietenos, dar nici ambiţios. O mentalitate tradiţională, fără iniţiativă, obsedată de detalii. Un angajat minunat în serviciul celorlalţi. Cea mai bună vârstă este între 45-47 de ani. Statul fizic obosit, karmice sunt bolile intestinale, de piele, de sânge şi cele legate de spate.
 
În dragoste, eşti foarte atent la partenerul său, mai mult emoţional decât inteligent. În viaţă, nici săracă şi nici bogată. Jocurile de noroc te pot ruina şi te pot duce fie la sinucidere, fie la moarte violentă, fie la detenţie. Ocupaţia cea mai bună pentru tine este legată de public, lucrul cu oamenii, precum şi munca legată de natură sau agricultură.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările