Când ar trebui să iei micul dejun şi cina dacă vrei să scapi de kilogramele în plus

Când ar trebui să iei micul dejun şi cina dacă vrei să scapi de kilogramele
în plus

Ora micului dejun şi a cinei, responsabile de kilogramele în plus

Cercetătorii au descoperit că „hrănirea pe timp limitat“ este una din cele mai sănătoase alternative la dietele de slăbit. 57% dintre cei care au schimbat orele de masă au pierdut în greutate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ora servirii micului dejun şi a cinei ar putea ajuta la reducerea grăsimii corporale, reiese dintr-un studiu realizat de Universitatea din Surrey, care a analizat impactul schimbării orei de masă asupra aportului alimentar şi a compoziţiei corporale, scrie Daily Mirror. 
 
Cercetătorii au descoperit că „hrănirea pe timp limitat“ este o alternativă benefică pentru cei care doresc să piardă în greutate. Aceasta presupune amânarea micului dejun cu 90 de minute şi servirea cinei cu 90 de minute mai devreme. 

Dr. Jonathan Johnston, cel care a condus cercetările, a studiat efectele schimbării orei meselor participanţilor pe parcursul a zece săptămâni. 
 
Participanţii au fost împărţiţi în două grupuri - cei care trebuiau să-şi reducă perioada meselor şi cei care mâncau normal. Primul lucru observat a fost acela că prima categorie a început să aibă un apetit mai scăzut.

Participanţilor li s-a cerut să furnizeze probe de sânge şi să completeze jurnale de dietă înainte şi după cele 10 săptămâni. 57% dintre cei care au schimbat orele de masă au pierdut în greutate.

citeste totul despre: