Şi se jură că nu minte, dar iată cum îl poţi prinde! Gesturi care îi dau de gol pe mincinoşi

Şi se jură că nu minte, dar iată cum îl poţi prinde! Gesturi care îi dau de gol pe mincinoşi

Dacă urmăreşti cu atenţie mimica şi gestica, îl poţi depista pe mincinos FOTO Shutterstock

Dintotdeauna, oamenii au spus minciuni. O fac, în primul rând pentru a supravieţui, pentru a nu-şi pierde locul de muncă sau căsnicia. Studiile unor specialişti au demonstrat că într-o conversaţie de 10 minute există până la trei minciuni. Există însă trucuri simple, pe care şi tu le poţi aplica dacă vrei să afli cât adevăr există în ceea ce-ţi spune partenerul, copilul, soacra sau şeful.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cine nu recunoaşte o minciună clasică? Chiar şi la vremuri noi, de pandemie, unele minciuni sunt uşor de depistat. „Mă duc până la mama, că are nevoie de cumpărături...“ sau „Eu nu navighez pe site-uri erotice...“ ori „Nu a fost aşa scump...“. Mai toţi am spus o gogoriţă ca să scăpăm de o confruntare, însă cum detectăm o minciună ce ne poate afecta viaţa?

Oamenii legii şi psihologii sunt experţi în a descoperi minciunile. Şi nu e nevoie de un detector de minciuni, ei doar observă anumite schimbări de comportament, temperament sau ticuri nervoase. 

Cum e trădat de propriul comportament un mincinos, ce face cu mâinile în timp ce minte şi la ce alte gesturi apelează pentru a masca nesinceritatea, află de aici

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: