Stil de viaţă
Articol publicitar

A început sezonul căpuşelor! Află cum să-ţi protejezi prietenul patruped

A început sezonul căpuşelor! Află cum să-ţi protejezi prietenul patruped

Vremea caldă este semn că poţi petrece mult mai mult timp cu animalul tău de companie în aer liber. Asta înseamnă multe momente frumoase, dar şi posibilitatea să te trezeşti că prietenul tău tocmai a fost infestat fie cu purici, fie cu păduchi sau căpuşe. Ne uităm astăzi la câteva dintre soluţiile pe care poţi să le încerci pentru a te asigura că tu şi animalul tău de companie nu veţi cădea pradă paraziţilor externi.

Activitatea care te menţine sănătoasă

Activitatea care te menţine sănătoasă

Înotul este o formă de antrenament pe care foarte mulţi oameni şi-ar dori să o practice, însă ea este preferată cel şi cel mai mult de iubitorii de apă. Despre înot ştim că îmbunătăţeşte condiţia fizică, dar este şi acel exerciţiu care are foarte multe beneficii asupra sănătăţii.

Activitatea care te menţine sănătoasă

Activitatea care te menţine sănătoasă

Buna funcţionare a corpului depinde în mod direct atât de alimentaţie cât şi de mişcare. Atunci când te gândeşti la mersul cu bicicleta, te gândeşti la efectele asupra corpului tău. Însă beneficiile pe care le aduce sunt complexe şi ţin şi de prevenirea unor boli sau de starea de spirit: încredere, optimism, veselie, energie.

Alternativa sănătoasă la zahăr

Alternativa sănătoasă la zahăr

Zahărul de cocos reprezintă o alternativă sănătoasă pentru zahărul rafinat, deoarece conţine minerale şi antioxidanţi importanţi pentru organismul tău. Cu un conţinut scăzut de fructoză dar şi un indice glicemic scăzut, zahărul de cocos este alegerea ideală pentru alimentaţia zilnică.

Poate ai aflat deja că sunt primul blogger-specialist în soluţii de organizare din România, membru al International Association of Professional Organizers. Datorită specializării făcute şi a afilierii la cea mai prestigioasă asociaţie de profil, scriu constant despre modalităţi în care îţi poţi ţine în ordine casa, biroul şi lucrurile în general.

luna trecuta · comentarii (1)

Gazele arse ţâşneau cu o forţă imensă prin cele două duze, izbindu-se de aerul din atmosferă. Doar că atmosfera era mai mare şi nu se lăsa împinsă, drept care gazele se arcuiau şi îmi catapultau rucsacul în care se afla motorul, fixat bine pe spatele meu, spre cer. Acţiune şi reacţiune. Imensitatea albastră mă fascina.

acum 2 luni · comentarii (10)

Cea de a patra revoluţie industrială a făcut posibil şi conceptul de oraş inteligent. Se înmulţesc deci dezbaterile publice despre oraşul inteligent (smart city). Îmbucurător este că Bucureştiul a lansat la sfârşitul lui decembrie 2017 a licitaţie pentru a avea în fine o strategie. Contestată sau nu, este bine că a început, dar mai ales să fie şi pusă în practică!

acum 4 luni · comentarii (1)

Am mers cu multe aşteptări la Ivan Pescar & Scrumbia Bar, dar mâncarea nu a fost atât de bună pe cât am crezut. Am fost trei oameni acolo, toţi trei am strâmbat din nas, deci domnul Ivan & co. mai au încă de lucru la nou deschisul lor restaurant. La bucătărie, cu siguranţă, însă poate că nu ar strica să-şi arunce un ochi şi pe la servicii...

acum 4 luni · comentarii (11)

Îmi place să recrutez asistente pentru oamenii importanţi din business, adesea îmi pune mintea la contribuţie mai mult decât atunci când trebuie să-i recrutez pe şefii lor. Puţini ştiu cât de mare poate să fie rolul lor în marile companii şi cât de mult pot contribui la eficienta activităţii directorului sau a boardului de care se ocupă.

acum 7 luni · comentarii (6)