Care sunt cele mai ciudate lucruri pe care le fac oamenii în avion. Însoțitoare de zbor: „intră în baie fără pantofi, uneori cu șosete” VIDEO

0
Publicat:

O însoțitoare de zbor din din Dallas, Texas, pe nume Cher, cu peste cinci ani experiență, a dezvăluit pe TikTok cele mai ciudate obiceiuri ale pasagerilor, pe care le observă în mod regulat. Clipul ei a fost inundat de comentarii, iar călătorii și-au împărtășit propriile gânduri.

O stewardesă a dezvăluit cele mai ciudate obiceiuri ale pasagerilor FOTO Shutterstock
O stewardesă a dezvăluit cele mai ciudate obiceiuri ale pasagerilor FOTO Shutterstock

De la mâncare furată, mersul desculț la baie și pasageri care își pregătesc singuri băuturile, astfel de secrete au fost divulgate pe contul de TikTok al stewardesei Cher, care are aproximativ 20.000 de urmăritori. Videoclipul ei a fost vizualizat de peste 238.000 de ori, potrivit Daily Mail.

Prima dezvăluire a fost faptul că pasagerii vor să facă selfie-uri cu ea în fundal.

„Nu doar că se întâmplă să fiu acolo, ci vor lua literalmente telefonul și mă vor pune să-mi fac treaba peste umărul lor. Mă mișc politicos să nu fiu în selfie, dar ei își vor răsuci telefoanele, iar eu sunt încă acolo (...) Acest lucru se întâmplă destul de des – nu ca și cum s-a întâmplat o singură dată”, a povestit ea.

Lipsa de politețe din partea călătorilor este o altă observație. În timp ce ea zâmbește frumos și salută pe toată lumea, oamenii își continuă drumul pe culoar fără ca măcar să o privească.

Cher a continuat cu a treia observație: „Măcar o dată pe săptămână, voi vedea pe cineva care intră în baie fără pantofi, uneori cu șosete, ceea ce pentru mine este mai rău decât să fie desculți. Au șosete ude, acoperite cu pipi, pe care le poartă câte ore sunt în avion. E deranjant.”

Dar gândurile creatoarei de conținut nu s-au oprit aici.

Ea a spus și că pasagerii vin uneori direct în bucătărie, deschid singuri căruciorul și se apucă să își prepare singuri băuturile.

Observațiile celorlalți pasageri 

Mulți urmăritori au comentat despre cei care se descalță și stau doar șosete în avion.

O persoană a scris sarcastic: „Îmi place când oamenii intră în baie cu șosete, pentru că ei absorb toată „apa” de pe podea și este uscat când intru cu pantofii. Atât de grijuliu!”

O a doua persoană a comentat: „Chestia fără pantofi [în] baie este o nebunie.”

O a treia persoană a adăugat: „Cei care nu poartă pantofi în avioane mă deranjează atât de mult”.

Alți internauți au recunoscut că fac parte din acea categorie de oameni care nu au răspuns însoțitorilor de bord atunci când s-au urcat în avion.

Câțiva călători au văzut, de asemenea, pasageri făcând yoga în timp ce se aflau la bord.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite