O tânără a suferit șoc anafilactic după ce a băut o cafea de la un automat. Ce se afla în pahar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie a fost la un pas de moarte după ce a băut o cafea de la un automat dintr-un aeroport din Mallorca care era plin de insecte.

Aeroportul Son Sant Joan FOTO: Facebook
Aeroportul Son Sant Joan FOTO: Facebook

Tânăra, în vârstă de 21 de ani, care lucrează pentru o companie aeriană, a cumpărat băutura de la un automat din aeroportul Son Sant Joan, situat în apropiere de capitala Palma, în Majorca, potrivit dailymail.co.uk.

În momentul în care femeia a început să bea cafeaua, a observat că aceasta avea un gust ciudat, iar când s-a uitat mai atent la ceașcă, a observat un roi de insecte care se târau în interiorul ei, potrivit site-ului spaniol de știri Ultima Hora.

Apoi a început să aibă un șoc anafilactic, fața a început să i se umfle, iar gâtul a început să i se închidă, respirând tot mai greu.

Femeia a fost transportată de urgență la spital, unde se pare că a petrecut 36 de ore la terapie intensivă.

Ea a primit adrenalină și alte medicamente de la serviciile medicale de la aeroport înainte de a fi transportată de urgență la o clinică din Palma.

Familia sa a depus acum o plângere împotriva aeroportului la Poliția Națională.

Aceștia susțin că prezența insectelor în ceașca de cafea este o posibilă infracțiune împotriva sănătății publice și vătămare din imprudență, a adăugat site-ul de știri.

Familia a adăugat că aparatul, care a fost închis, a fost în mod clar prost întreținut de personalul aeroportului. 

CălătoriiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite