Adevărul Live: Mirela Retegan, despre Campania „Adoptă o mamă“

Mirela Retegan, despre Campania „Adoptă o mamă“

Pentru al cincilea an consecutiv, Mirela Retegan organizează campania „Adoptă o mamă!”, care vizează femeile cu posibilităţi materiale reduse sau aflate în situaţii mai delicate.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul Live


Campania „Adoptă o mamă!” este despre acele femei care au mai mult decât trebuie şi îşi doresc să facă cadouri acestor mame defavorizate, care să conţină orice lucru nou pe care îl consideră util unei femei: un parfum, o bluză, o pereche de pantaloni, o cremă de faţă, un card cadou, o zi la un centru SPA, o trusă de farduri şi care ar face-o să se simtă iubită şi apreciată.

„Îmi doresc mult ca noi să ne dezobişnuim de ideea de a da de pomană. Să învăţăm că darul înseamnă ceva ce aş vrea şi eu să port, ce aş vrea să primesc, dar aleg să îl dau altcuiva. Puneţi în cutie nişte lucruri universale pentru că nu aveţi de unde să ştiţi măsurile respectivei mame. Există pe lumea asta mame, care din motive independente de voinţa lor, au o viaţă chinuită, o viaţă în care nu se duc la serviciu opt ore, după care vin, fac de mâncare, spală, calcă şi aşa mai departe. Sunt mame în ţara asta care stau luni de zile pe un scaun, la pătuţul copilului bolnav”, explică Mirela Retegan.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările