PREMIERĂ – Noile generaţii Dacia Logan şi Dacia Sandero

PREMIERĂ – Noile generaţii Dacia Logan şi Dacia
Sandero

Nu una, nu două, ci trei premiere din partea constructorului naţional. Dacia prezintă astăzi, 07.09.2020, primele imagini cu noile generaţii Logan, Sandero şi Sandero Stepway.

Ştiri pe aceeaşi temă

Departamentele de comunicare şi marketing de la Dacia au adoptat puţin din politica lui Elon Musk. Anul acesta, în 3 martie, am admirat primele imagini cu Dacia Spring, primul model electric autohton. Încă aşteptăm detaliile versiunii de serie... dar până le vom primi, iată noile modele Logan, Sandero şi Sandero Stepway.

Vorbim despre a treia generaţie Logan, Sandero şi Sandero Stepway. Valorile care au impus numele Dacia pe piaţa mondială vor fi conservate, noile modele vor oferi un raport preţ/ calitate greu de egalat de concurenţă. Evoluţia stilistică este evidentă, dar mai importantă este evoluţia mesajului comunicat de constructor. Dacia introduce în comunicare emoţia – automobilul este, mai ales în aceste zile, unul dintre elementele esenţiale de deplasare. Prin urmare alegerea este atât raţională cât şi afectivă, ţinând cont de timpul petrecut la volan.

Dacia, în ultimii 15, a contribuit masiv la redesenarea automobilului. Sandero este unul din liderii segmentului pe piaţa europeană din 2017.

În centrul atenţiei este Dacia Sandero, alături de versiunea Sandero Stepway, modelul care este un succes de casă pentru constructor pe piaţa europeană. Un design evident mai fluid, mai sofisticat, cu un parbriz mai plonjat şi o linie a acoperişului mai coborâtă. Remarcăm amplasarea antenei radio în zona spate, spre hayon. Garda la sol rămâne aceeaşi, dar maşina se va simţi mai joasă, în parte şi datorită ecartamentului mai mare.

Toate informaţiile oficiale despre noile generaţii Dacia Logan, Dacia Sandero şi Dacia Sandero Stepway pot fi citite pe ADEVARUL AUTO.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările