Mercedes-Benz Clasa S – o nouă dimensiune a luxului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
mercedes-benz clasa s

Mercedes-Benz Clasa S este unul din pilonii mărcii germane, unul dintre modelele fără de care nu am putea concepe această marcă. De peste 100 de ani defineşte luxul.

O bună parte din tehnologiile introduse de noua generaţie Mercedes-Benz Clasa S le-am prezentat înainte de prezentarea oficială, informaţiile pot fi citite AICI. Puţine detalii rămăseseră necunoscute, Mercedes-Benz având o campanie impresionantă de teasere prin care a introdus treptat în scenă noul model.

Ca orice model nou, la nivelul designului, se impune o perioadă de timp pentru a-l asimila, al descoperi, şi evident al studia 3D, adică să ne întâlnim cu maşina. Dar deja am identificat din imaginele de presă linii inspirate din arborele genealogic Mercedes-Benz Clasa S, ceea ce îi aduce acel plus de eleganţă şi notă de confirmare.

Mercedes-Benz Clasa S introduce un nou layout pentru designul planşei de bord. Elementul central al întregii experienţe de la bordul maşinii este sistemul MBUX.

Nicio altă inovaţie din ultimii ani nu a influenţat la fel de mult operarea unui autoturism Mercedes-Benz precum MBUX (Mercedes-Benz User Experience). Cea de a doua generaţie a sistemului capabil să înveţe, este disponibilă pe noua Clasa S. Interiorul autovehiculului este acum aproape complet digital şi inteligent, întrucât atât partea de hardware cât şi cea de software a fost actualizată: până la 5 ecrane mari, majoritatea cu tehnologie OLED, facilitează controlul autovehiculului şi al funcţiilor de confort.

mercedes-benz clasa s

Posibilitatea de personalizare şi operare intuitivă a devenit şi mai amplă. Acest aspect este vizibil atât pentru pasagerii din spate, dar şi pentru şofer: de exemplu, noul display 3D pentru şofer permite, pentru prima dată, vizualizarea spaţială prin apăsarea unui singur buton. Un efect 3D este obţinut, fără a fi nevoie de ochelari speciali 3D. 

Toate informaţiile despre despre noua generaţie Mercedes-Benz Clasa S şi gama de motorizări pot fi citite pe ADEVARUL AUTO.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite