Fosta membră a echipei de campanie a lui Trump şi-a retras acuzaţia că preşedintele a sărutat-o forţat. O filmare arată interacţiunea dintre cei doi VIDEO

Fosta membră a echipei de campanie a lui Trump şi-a retras acuzaţia că preşedintele a sărutat-o forţat. O filmare arată interacţiunea dintre cei doi VIDEO

O fostă membră a campaniei prezidenţiale a lui Donald Trump, care l-a acuzat că ar fi sărutat-o forţat în timpul unui miting de campanie din 2016, a decis să renunţe la procesul împotriva preşedintelui american, potrivit presei din SUA.

„Lupt împotriva unei persoane cu resurse nelimitate şi sistemul judiciar a eşuat în repetate rânduri să găsească vreo problemă în comportamentul său”, a declarat Ava Johnson, 44 de ani, pentru Daily Beast. „Acesta este un munte uriaş de escaladat”.
 
Potrivit femeii, faptele ar fi avut loc la ieşirea de la un miting al lui Donald Trump, la 24 august 2016, în Tampa, statul Florida. Alva Johnson a spus că Trump s-a apropiat de ea, a luat-o de mână şi a încercat să o sărute pe gură. Ea spune că a întors capul, însă Trump a sărutat-o la marginea buzelor. „El a plecat imediat”, a spus ea.

„M-am simţit imediat violată. Nu mă aşteptam, nu voiam acest sărut. Îi văd în continuare buzele apropiindu-se de faţa mea”, a declarat Johnson la începutul acestui an. „Acest lucru m-a îmbolnăvit”, a adăugat ea. 

În iunie, un judecător a respus procesul lui Johnson, care includea şi acuzaţii legate de discriminare sexuală şi rasială, spunând că plângerea sa era motivată politic şi acordându-i 30 de zile pentru a face modificările necesare. Luna următoare, avocaţii preşedintelui au publicat o filmare despre care ei susţin că contrazice spusele lui Johnson. 
 
Din înregistrarea video nu se poate deduce că Trump ar fi forţat-o pe femeie să facă ceva sau că a avut un comportament inadecvat.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: