Începutul Administraţiei Trump: promisiuni şi perspective, la Adevărul Live

Începutul Administraţiei Trump: promisiuni şi perspective 

Cum va evolua Administraţia Trump? Deocamdată, putem doar să facem presupuneri pe baza promisiunilor de campanie. Doar atât. Dar, fie şi numai atât, a fost suficient pentru a declanşa recţii politice pe tot mapamondul, dintre cele mai diferite, unele chiar complet antagonice, mergând de la entuzism la profundă depresie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poate niciodată debutul unei Administraţii americane nu a suscitat atâtea polemici în care nu au fost angrenaţi doar comentatori sau analişti politici ci, destul de surprinzător, chiar şefi de state şi guverne, mai ales din Uniunea Europeană şi Asia. 

Este extrem de important să facem un inventar al marilor promisiuni electorale şi să vedem dacă, deja, putem înţelege cum se vor alinia deciziile despre care se spune că s-ar putea să schimbe fundamental peisajul geo-politic. Vă invităm să urmăriţi pe Adevărul LIVE, începând cu ora 16.00, emisiunea pe această temă realizată de jurnalistul Cristian Unteanu împreună cu invitatul său, generalul Ioan Talpeş, fost Director al Serviciului de Informaţii Externe.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: