Un prezentator radio din Australia, scos din emisie după ce a încurcat ştirile şi a înjurat AUDIO

Un prezentator radio din
Australia, scos din emisie după ce a încurcat ştirile şi a înjurat AUDIO

Prezentatorul radio are 35 de ani de experienţă în presă Captură Twitter

Un prezentator radio din Australia a cedat nervos şi a înjurat de două ori, înainte de a fi scos din emisie. Jurnalistul prezenta ştiri despre noile restricţii anti-coronavirus şi despre criza vinului, după ce China a instituit noi taxe vamale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul s-a produs sâmbătă în timpul buletinului de ştiri de la ora 22.00 al postului ABC. „Noi probleme au apărut în Brisbane, după ce au fost introduse şi mai multe restricţii anti-COVID. Iată relatarea”, spune prezentatorul într-o înregistrate audio, fiind clar că nu citeşte scriptul şi are dificultăţi în a prezenta ştirile.

La zece secunde de la începutul difuzării reportajului, jurnalistul poate fi auzit ţipând: „Fuck off!”.

Scena se repetă şi la următoarea ştire, referitoare la bilanţul pandemiei de COVID-19. Jurnalistul prezintă ştirea ca fiind despre tarifele vamale impuse de China în cazul vinului.

„Au fost probleme cu situaţia vinului în condiţiile în care China menţine restricţiile faţă de Australia”, spune el, strigând apoi „fuck off” peste înregistrarea audio a relatării despre numărul cazurilor noi de COVID-19.

La scurt timp după repetarea scenei, jurnalistul a fost scos din emisie.

Nu se ştie ce anume a provocat incidentul, însă conducerea ABC a anunţat că face tot posibilul pentru a se asigura că angajatul este bine, relatează The Guardian, potrivit hotnews.ro.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările