Preşedintele de stat care sfidează coronavirusul a jucat un meci de hochei: Sportul e cel mai bun antidot

Preşedintele de stat care sfidează coronavirusul a jucat un meci de hochei: Sportul e cel mai bun antidot

Lukaşenko este sigur că va depăşi criza coronavirus pe care o consideră o psihoză

Belarus este singura ţară din Europa care nu a luat nici o măsură extraordinară de prevenţie pentru coronavirus, permiţând chiar şi adunările mari de oameni cum ar fi la meciurile din sport. Preşedintele bielorus Lukaşenko a disputat în weekend un meci de hochei pentru a arăta că nici el nu se teme.

Ştiri pe aceeaşi temă

Preşedintele Belarus, Aleksandr Lukaşenko, a disputat în weekend un meci de hochei pe gheaţă la Minsk.

Lukaşenko, aflat de asemenea în campanie electorală,  a afirmat că "sportul este cel mai bun antivirus", informează The Guardian.

"Mai bine să mori în picioare decât să trăieşti în genunchi. Dacă mă poate împiedica ceva să joc hochei? Este posibil, însă de ce? Nu înţeleg. Nu există niciun virus aici. Vedeţi, vreunul ?", a întrebat-o Lukaşenko pe ziarista care l-a intervievat după joc.

"Este un patinoar de hochei pe gheaţă. Este tot ceea ce e mai bun pentru sănătate. Nu există nimic mai bun decât sportul în aceste condiţii şi este cel mai bun antivirus", a adăugat preşedintele Belarus.

În plus, în Belarus viaţa se desfăşoară ca înainte, inclusiv competiţiile sportive. ”Oamennii bolnavi oricum stau acasă”, a motivat o spectatoare la derby-ul capitalei,  FCMinsk-Dinamo, scor 3-2.

Lukaşenko a îndemnat oamenii să muncească, să facă sport şi să bea vodcă pentru a fi rezistenţi în faţa virusului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: