Armament destinat mercenarilor din Donbas, confiscat în Italia

Armament destinat mercenarilor din Donbas, confiscat în Italia

Forţele speciale ale poliţiei italiene au capturat un important arsenal de arme de la reprezentanţii organizaţiilor de dreapta în timpul unei operaţiuni efectuate în mai multe oraşe din nordul ţării, se arată în comunicatul poliţiei din Torino, citat de RIA Novosti.

Ştiri pe aceeaşi temă

După cum au subliniat surse din poliţie, investigarea structurilor antiteroriste are legătură cu activitatea extremiştilor de dreapta care au participat la acţiunile de luptă din Donbas.
 
Printre armele confiscate se află automate şi armamentul uşor, precum şi o rachetă din clasa "aer-aer", aflată în dotarea armatei Qatarului, se menţionează în comunicat.
 
În afară de Torino, raidurile poliţiei au avut loc în alte oraşe mari din nordul Italiei: Milano, Varese, Pavia, Novare şi Forli. Potrivit ziarului "La Stampa", în cadrul operaţiunii au fost arestate trei persoane, între care şi un fost angajat al vămii italiene, care în 2001 a candidat pentru Senat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările