Televiziunea, noul Hollywood. Ce actriţă a câştigat cei mai mulţi bani în ultimul an

Televiziunea, noul Hollywood. Ce actriţă a câştigat cei mai mulţi bani în ultimul an

Senzuala Sofia Vergara a cucerit publicul american consumator de TV FOTO Reuters

Frumoasă artistă de origine columbiană Sofia Vergara, cunoscută din serialul „Modern Family“, este actriţa de televiziune cu cele mai mari câştiguri în ultimul an, potrivit topului „Forbes“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sofia Vergara a câştigat în perioada iunie 2012 – iunie 2013 30 de milioane de dolari, fiind plătită cu suma de 175.000 de dolari pe episod. Cam aceeaşi sumă câştigă şi colegii de platou ai Sofiei, dar, spre deosebire de aceştia, actriţa columbiană în vârstă de 41 de ani a fost solicitată pentru mai multe contracte de publicitate, printre care Coca-Cola şi providerul de internet şi cablu Comcast.

Senzuala Sofia Vergara a câştigat cu aproximativ 6 milioane de dolari mai mult decât următorul clasat, Ashton Kutcher, din „Doi bărbaţi şi jumătate“ (24 de milioane de dolari). Pe poziţia a treia s-a situat un alt actor din serialul „Doi bărbaţi şi jumătate“, Jon Cryer, cu 21 de milioane de dolari.

În plus, deşi diferenţele dintre actorii de filme şi cei de televiziune sunt încă foarte mari, aceştia din urmă încep să fie mai bine cotaţi şi plătiţi în industria entertainmentului.

Sofia Vergara, una dintre cele mai dorite femei din lume, a ocupat locul 1 în topul „Forbes“ al celor mai bine plătite actriţe de televiziune şi în 2012, cu un venit de 19 milioane de dolari.

Vergara, interpreta Gloriei Delgado Pritchett din serialul ,,Modern Family“, difuzat pe ABC, a reuşit să cucerească atât publicul american, cât şi pe cel latino-american. Ea a fost nominalizată la Globul de Aur şi Premiile Emmy pentru acest rol, iar fiecare episod din serialul în care joacă are o audienţă medie de 12 milioane de telespectatori

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: