FOTO Moda la Emmy 2013: Culori tari pe covorul roşu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actriţa columbiană Sofia Vergara a purtat o rochie sexi şi bijuterii în valoare de 7 milioane de dolari FOTO Reuters
Actriţa columbiană Sofia Vergara a purtat o rochie sexi şi bijuterii în valoare de 7 milioane de dolari FOTO Reuters

Galele de premiere nu mai sunt de mult doar simple ceremonii de validare a performanţelor din lumea filmului, a televiziunii sau a muzicii. Defilarea pe covorul roşu, etalarea ţinutelor spectaculoase şi a bijuteriilor de milioane de dolari au ajuns aproape la fel de importante ca ceremonia în sine. Premiile Emmy 2013 nu au făcut excepţie, iar cele mai multe actriţe au strălucit pe covorul roşu. Unele, însă, au dat greş.

Actriţele prezente la ceremonie au preferat rochii monocrome, fie în culori tari (roşu, veere smarald, albastru electric), fie în nuanţe pastel (nude, roz, fildeş).

Aşa cum era de aşteptat, Sofia Vergara („Modern Family“), a avut o apariţie extravagantă, îmbrăcată într-o rochie roşie, tip sirenă. Însă nu ţinuta sau decolteul generos au atras atenţia, ci bijuteriile care valorau nu mai puţin de şapte milioane de dolari.

Actriţa columbiană a purtat o pereche de cercei din platină, cu pietre uriaşe: smaralde, rubine şi safire, care însumau peste o sută de carate.

De asemenea, Sofia Vergara a mai purtat un inel cu un diamant de 21 de carate şi unul cu smarald columbian de 40 de carate.

Printre cele mai bine îmbrăcate vedete prezente la eveniment s-au numărat Claire Danes („Homeland“), care a purtat o rochie cu multă dantelă, de culoarea fildeşului, Sarah Hyland („Modern Family“), care a avut o rochie Carolina Herrera din mătase verde, Sofia Vergara (Vera Wang), Tina Fey (într-o ţinută albastru electric, semnată Narciso Rodriguez), Kerry Washington (Marchesa), lăudată de toată presa internaţională.

La polul opus s-a situat actriţa Lena Dunham, din serialul HBO „Girls“, care a optat pentru o rochie colorată, cu un imprimeu floral, ce-i lăsa la vedere tatuajele.
 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite