Cea mai dorită femeie din lume, cu posteriorul gol la gala Premiilor Emmy

0
0
Sofia Vergara, una dintre cele mai dorite femei din lume
Sofia Vergara, una dintre cele mai dorite femei din lume

Actriţa Sofia Vergara a fost una dintre apariţiile de senzaţie la gala Premiilor Emmy, însă a avut parte şi de un incident neplăcut, ce s-ar fi putut transforma într-un dezastru pentru imaginea sa.

Vedeta din serialul "Modern Family" a purtat o rochie lungă, de culoare albastră, semnată de celebrul Zuhair Murad, care i-a jucat însă feste acesteia, plesnind în zona posteriorului cu 20 de minute înainte ca actriţa să urce pe scenă pentru a primi, alături de colegii ei din "Modern Family", premiul pentru cel mai bun serial de comedie, scrie "Daily Mail".

Vergara

Actriţa nu s-a ferit să posteze fotografii cu incidentul nefericit, amuzându-se chiar pe această temă.
"Cu 20 de minute înainte ca Modern Family să câştige!! Incident cu rochia!! Mulţumesc echipei mele!! Îmi iubesc viaţa!", a scris actriţa pe contul de Twitter.

image
Vergara

Producţia ABC "Modern Family", care prezintă vieţile haotice ale trei cupluri înrudite între ele şi ale copiilor lor, nominalizată în 14 categorii Emmy, a mai câştigat anul acesta premiile pentru interpretare secundară (Eric Stonestreet, repectiv Julie Bowen), dar şi cel pentru regie (Steven Levitan).

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite