„Românii au talent“: debutul show-ului de la Pro TV a spulberat concurenţa

„Românii au talent“: debutul show-ului de la Pro TV a spulberat concurenţa

Juriul „Românii au talent“, în noua formulă: Andi Moisescu, Andra, Mihaela Rădulescu şi Bebe Cotimanis FOTO Pro TV

„Românii au talent“. Debutul celui de-al cincilea sezon al show-ului „Românii au talent“ a spulberat concurenţa, postul Pro TV fiind lider absolut de audienţă pe toate segmentele de public.

Spectacolul oferit de concurenţi, de noul juriu format din Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis, dar şi de cele două gazde ale emisiunii, Smiley şi Pavel Bartoş, a fost urmărit de peste 4,4 milioane de telespectatori din întreaga ţara (23,7 puncte de rating şi 42,1% share).

„Românii au talent“: Rezumatul primului episod

Astfel, la nivel naţional, prima ediţie „Românii au talent“ a înregistrat cifre de patru ori mai mari decât Kanal D, situat pe locul doi, cu puţin peste 1,1 milioane de telespectatori (6,1 puncte de rating şi 10,9% share), şi de nouă ori mai mari decât Antena 1, care a ţinut în faţa micilor ecrane, în intervalul orar 20:30-23:11, doar 569.000 de privitori (3,1 puncte de rating şi 5,5% share), potrivit Paginademedia.ro.

Alegerea primului concurent care merge direct în semifinala „Românii au talent“, precum şi momentele controversate oferite de Mihaela Rădulescu, cea mai nouă prezenţă de la masa juriului, au făcut deliciul orăşenilor, peste 2,1 milioane de persoane urmărind debutul show-ului de la Pro TV. Locul secund la nivel urban a revenit tot postului turcesc Kanal D, cu 675.000 de telespectatori, în timp ce podiumul a fost completat de Antena 3, cu 286.000 de privitori, mai notează aceeaşi sursă.

„Românii au talent“: 1 din 2 români cu ochii pe Pro TV

Pe publicul comercial, cota de piaţă a fost de 50%, ceea ce înseamnă că jumătate din telespectatorii cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani care se uitau la televizor urmăreau primul episod din „Românii au talent.

Cel de-al cincilea sezon al emisiunii „Românii au talent“, cel mai urmărit show de divertisment din istoria televiziunii din România, a început în forţă: talente reale, momente penibile şi amuzante care au făcut deliciul publicului, un concurent calificat direct în semifinală. Noii membri ai juriului, Mihaela Rădulescu şi Bebe Cotimanis, au adus, la rându-le, cu mai mult sau mai puţin talent, un suflu nou şi multe momente spontane.


Despre „Românii au talent“ mai puteţi citi şi:

„Românii au talent“, prima ediţie: dans erotic în făină, sărut cu un concurent şi o ceartă între Andra şi Mihaela Rădulescu

„Românii au talent“: Cine este primul concurent care merge direct în semifinală

INTERVIU Mihaela Rădulescu, despre noul sezon „Românii au talent“: „ Mi-a fost greu să trimit acasă copii drăgălaşi sau oameni în vârstă adorabili“

 

 

 

 
        

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: