Iulia Albu pleacă de la PRO TV. Stilista nu va mai apărea în emisiunea lui Cătălin Măruţă

Iulia Albu pleacă de la PRO TV. Stilista nu va mai apărea în emisiunea lui Cătălin Măruţă

FOTO Faacebook Iulia Albu

Vara au loc transferuri interesante în televiziune, iar vedetele se mută de la un post la altul, mai ceva ca fotbaliştii care schimbă echipele. Este şi cazul Iuliei Albu, care nu va mai apărea în emisiunea "La Măruţă", de la Pro TV, unde comenta ţinutele vedetelor, la rubrica "Marţea Neagră".

Ştiri pe aceeaşi temă

Vara lui 2021 pare să fie una plină de noutăţi în ceea ce priveşte transferurile din televiziuni. Una dintre vedetele Pro TV-ului care şi-a făcut deja mutarea este chiar Iulia Albu, care a plecat de la emisiunea lui Cătălin Măruţă, "La Măruţă".
 
Invitată recent în podcastul "La Măruţă", Iulia Albu (39 de ani) şi moderatorul podacastului au povestit, printre altele, şi despre faptul că vedeta nu va mai face parte din echipa de la PRO TV. Că în toamnă va există un alt proiect unde să-şi ofere serviciile. În plus, fashion editorul are şi multe proiecte personale, pe lângă cele din televiziuni.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările