HBO a lansat imagini din ultimul episod „Game of Thrones“ FOTO VIDEO

HBO a lansat imagini din ultimul episod „Game of Thrones“ FOTO VIDEO

HBO va difuza duminică, 19 mai, ultimul episod al serialului „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones“, adaptat după George R. R. Martin. Postul de televiziune a dezvăluit, joi dimineaţă, primele imagini din cel de-al şaselea episod care se anunţă imprevizibil.

Ştiri pe aceeaşi temă

HBO a lansat două imagini oficiale din ultimul episod al sezonului opt, care încheie seria „Game of Thrones“. 
 
Într-o primă imagine o putem vedea pe Daenerys Targaryen (foto deschidere), care stă înaintea armatei sale, după ce a distrus „prin foc şi sânge“ Debarcaderul Regelui, în cel de-al cincilea episod.  
 
A doua imagine îl înfăţişează pe Tyrion Lannister, printre ruinele oraşului, cu o privire extrem de sugestivă.
 
Pentru fani, cel de-al şaselea episod, ce va fi difuzat de HBO pe 19 mai, marchează finalul unei aventuri care a început în 2011, dar şi răspunsul la o întrebare care-i frământă de opt ani: cine va urca pe tronul de fier?
 
Lista candidaţilor la tron s-a diminuat considerabil în aceste ultime săptămâni. Cine va domni peste Westeros? Daenerys? Sansa? Arya? Jon? sau Tyrion? Stephen King a mizat pe acesta din urmă într-un mesaj publicat pe Twitter, devenit viral, scrie news.ro. 
 
Tyrion Lannister FOTO HBO
 
Un alt lucru este sigur: sfârşitul va fi dureros pentur fani. Potrivit lui Sophie Turner, interpretat rolului Sansa Stark, fanii vor suferi mult descoperind ultimul episod scris şi realizat de D.B. Weiss şi David Benioff. 
 

Deşi cel del de-al optulea şi ultimul sezon „Game of Thrones“ a înregistrat până acum audienţe remarcabile, el a fost cotat şi drept cel mai slab al seriei. Odată cu penultimul episod din sezonul 8, „The Bells“, serialul a reuşit să doboare două recorduri: unul negativ şi unul pozitiv – cel mai slab rating şi cel mai vizionat episod. 

Fanii serialului au lansat o petiţie prin care cer „refacerea ultimului sezon“, catalogându-i drept „incompetenţi“ pe cei doi scenarişti ai sezonului opt, David Benioff şi D.B. Weiss. Petiţia a fost semnată de peste 270.000 de persoane. 

„Game of Thrones“ a debutat în 2011 şi a ocupat mare parte din viaţa actorilor din serial. Sophie Turner şi Maisie Williams (Arya Stark) nu aveau decât 13 ani când au început să joace în serial. 
 
„Game of Thrones“ spune povestea a nouă familii nobile care se luptă pentru a controla tărâmurile fictive Westeros, în timp ce un duşman vechi revine după o perioadă de latenţă de mii de ani.
 
Din distribuţie fac parte Emilia Clarke, Kit Harington, Peter Dinklage şi Lena Headey.
 
Serialul este cel mai de succes program al HBO, cu 30 de milioane de telespectatori în Statele Unite, în medie, pentru fiecare episod şi fani în întreaga lume.
 
Producţia este bazată pe romanele lui George R.R. Martin din seria de cinci cărţi „A Song of Ice and Fire“. Scriitorul este şi coproducător executiv.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările