CTP, întrebări pentru Andreea Esca: „Regretă că a participat la evenimentul monden de pe litoral?“

CTP, întrebări pentru Andreea Esca: „Regretă că a participat la evenimentul monden de pe litoral?“

CTP Captură video Digi24

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a scris un editorial pe republica.ro în care îi adresează trei întrebări Andreei Esca, în contextul zvonurilor că vedeta Pro TV ar fi infectată cu coronavirus.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-un editorial publicat pe republica.ro, gazetarul îi adresează trei întrebări ştiristei Andreea Esca, despre care presa de tabloid a scris că este bolnavă de Covid-19 şi că s-ar afla internată în spital, alături de soţul ei, Alexandre Eram. 
 
CTP o încurajează pe vedeta Pro TV să iasă cu declaraţii pentru a confirma sau infirma zvonurile privind starea sa de sănătate. Gazetarul e de părere şi că Andreea Esca, fiind o persoană publică, cu o mare credibilitate, ar putea sta mărturie în faţa celor care nu cred în Covid-19, în cazul în care ar fi contractat virusul. 
 

Întrebările lui CTP: 

 
1. Dată fiind magnitudinea ei ca persoană mediatică şi faptul că este vorba de o afecţiune care priveşte sănătatea publică, sunt foarte mulţi cei care ar dori să cunoască realitatea, nu speculaţii ale presei cancaniere. Prin urmare, n-ar fi bine să comunice ea însăşi publicului starea medicală în care se află?
 
2. Regretă faptul că a participat la evenimentul monden de pe litoral?
 
3. Dacă se dovedeşte că are covid 19, crede Andreea că asta ar putea – tot răul spre bine – să mai limpezească minţişoarele celor care zbierau aseară, fără mască, în Piaţa Victoriei, că virusul nu există?
 
4. Şi o întrebare pentru dumneavoastră, stimaţi cititori: oare câţi dintre manifestanţii din Piaţa Victoriei împotriva „lagărului medical“ şi doctorilor-dictatori Nelu Tătaru, Raed Arafat, Alexandru Rafila, Virgil Musta, Géza Molnár, Beatrice Mahler, credeţi că s-au numărat printre cei 600.000 de oameni care au demonstrat în 2017 nu numai în Piaţa Victoriei împotriva asaltului sălbatic asupra democraţiei şi statului de drept şi încercării de reinstaurare a unei dictaturi personale în această ţară?

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: