Cine este Katerina Biehu, tânăra care a făcut senzaţie la „Vocea Ucrainei“ cu o reinterpretare a piesei „Dragostea din tei“ VIDEO

Cine este Katerina Biehu, tânăra care a făcut senzaţie la „Vocea Ucrainei“ cu o reinterpretare a piesei „Dragostea din tei“ VIDEO

Katerina Biehu şi Dan Bălan la „Vocea Ucrainei“

O tânără din Ucraina a avut o prestaţie remarcabilă la audiţiile pe nevăzute de la „Vocea Ucrainei“, unde a cântat melodia „Dragostea din tei“ a fostei trupe O-Zone.

Ştiri pe aceeaşi temă

Katerina Biehu a atras imediat atenţia, mai ales a cântăreţului Dan Bălan (40 de ani), fost component al trupei O-Zone şi membru al juriului în concursul din Ucraina.  
 
Tânăra a reinterpretat celebra piesă a trupei, iar rezultatul a fost unul pe placul publicului, dar şi al juriului. 
 
Toţi cei patru antrenori şi-au întors scaunele, iar Dan Bălan a urcat pe scenă pentru a cânta alături de ea melodia cu care a devenit cunoscut la nivel international. La final, chiar au vorbit în limba română, spre uimirea celorlalţi antrenori. 
 
Vide-ul cu momentul Katerinei a fost postat de fostul membru O-Zone pe Facebook, devenind viral, cu mii de share-uri şi vizualizări. 
 
Recent cooptat în juriul celebrului format TV internaţional de talente, Dan Bălan este cea mai căutată persoană pe Google în luna ianuarie, în Ucraina, devansând persoane din sfera publică a ţării.
  
 
Katerina Biehu vrea să fie celebră în România  
 
Katerina Biehu a participat în 2017 în show-ul X Factor România, de la Antena 1, unde a mărturisit că se simte foarte apropiată de cultura română şi visează să facă o carieră în industria muzicală din ţara noastră.
 
„Toată viaţa am ştiut că o să cânt. Fiecare dintre noi are destinul lui, chiar dacă unii îl ştiu de mici, iar alţii îl găsesc pe parcursul vieţii. Eu sunt norocoasă, ştiam din copilărie că o să cânt pe scene mari“, a povestit tânăra, care a făcut parte din echipa lui Horia Brenciu.
 
Cu toate acestea, Katerina Biehu s-a înscris la X Factor după ce a aflat că prietena ei va participa în concurs. „Am decis să încerc eu, mai ales că îmi place Carla’s Dreams şi m-am gândit că ar fi o ocazie bună să îl cunosc“, povestea Katerina. „De atunci, am întâlnit foarte mulţi oameni talentaţi şi buni la suflet, iar acest lucru este cel mai important - să fii înconjurat de oameni buni!“, spunea concurenta. 
 
Katerina Biehu FOTO Antena 1
 

Dan Bălan a lansat anul trecut o continuare a piesei „Dragostea din tei“

Nominalizat la premiile Grammy şi autor al unora dintre cele mai cunoscute piese la nivel global, Dan Bălan a lansat anul trecut „Numa Numa 2“, o continuare a fenomenului „Dragostea din tei“, cu videoclip filmat în Uganda, Africa. 

Piesa a avut un succes uriaş încă de la lansare, devenind un fenomen cu peste 10 milioane de vizualizări în prima săptămână şi prezenţă în cele mai relevante topuri din întreaga lume, în ţări precum Norvegia, Cehia, Italia, Belgia, Portugalia, Italia, Bulgaria, Turcia, Rusia şi Japonia. În prezent piesa are aproape 53 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Tot anul trecut, Dan Bălan a lansat şi „Allegro Ventigo“ (feat. Matteo), care a adunat până acum peste 61 de milioane de vizualizări pe YouTube, şi încă se mai poate auzi la cele mai mari radiouri şi televiziuni muzicale din ţară.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: