Antena 1 face încă o schimbare în grilă: va avea Observator de noapte. De cine este prezentat FOTO

Antena 1 face încă o schimbare în grilă: va avea Observator de noapte. De cine este prezentat FOTO

Valentin Butnaru FOTO Antena 1

Antena 1 va avea un nou program de ştiri: Observatorul de noapte. El va fi prezentat de Valentin Butnaru, fostul prezentator al show-ului de divertisment „The Wall- Marele Zid“, difuzat de acelaşi post.

Ştiri pe aceeaşi temă

Antena 1 face încă o schimbare în grilă. „Observatorul va avea acum şi ediţie de noapte, prezentată de Valentin Butnaru, potrivit Pagina de Media. 

El a mai prezentat până acum Observatorul de prânz, dar şi show-ul de divertisment „The Wall - Marele zid“, difuzat în reluare de post, în fiecare joi seară. 

La prima ediţie, ce a avut loc marţi seară, 24 martie, Observatorul de noapte a fost difuzat după reality show-ul „Asia Expres“. 

De asemenea, Antena 1 a întrerupt emisiunea pentru a difuza în direct conferinţa de presă susţinută de la sediul MAI de ministrul Marcel Vela şi secretarii de stat, Raed Arafat şi Bogdan Despescu, prin care anunţau noi măsuri de restricţie pe fondul epidemiei de coronavirus. 

Valentin Butnaru a mai prezentat şi Observatorul de prânz FOTO Antena 1

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: