A murit Emanuel Isopescu.  Fostul prezentator TV avea 75 de ani

A murit Emanuel Isopescu.  Fostul prezentator TV avea 75 de ani

Emanuel Isopescu avea 75 de ani, FOTO Facebook

Fostul prezentator Emanuel Isopescu, în vârstă de 75 de ani, a decedat. Anunţul a fost făcut de fiica acestuia pe pagina personală de Facebook.  ”Drepţii cu drepţii, viii cu viii 3.08.1945-2.09.2020 Tătucă, rămas bun”, a scris Ioana Isopescu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fost jurnalist de investigatii Emanuel Isopescu a lucrat de-a lungul carierei la majoritatea posturilor TV importante din România, retrăgându-se in activitate în 2010. Locuia retras în Tulcea unde avea o pensiune.

În luna iunie a acestui an, cunoscutul prezentator TV făcea un apel emoţionant pe Facebook pentru a găsi pe cineva care să-l îngrijească contracost deoarece se deplasa cu mare greutate. ”Eu am crezut intotdeauna ca F.B. este un for al schimburilor informationale si al intrajutorarii. Am ajuns la mana voastra. Varsta, bolile si propria-mi inconştienta m-au lasat fără picioare.”, a scris Emanuel Isopescu.

„De-abia reusesc sa ajung la toaleta si niciodata nu stiu daca voi mai reusi sa ma ridic de pe vas. Totul a pornit acum 2 ani cu un clostridium luat de la Fundeni si finalizat glorios cu o rectocolita care nu ma iarta o clipa. Fara suparare, am consultat mari somitati ale domeniului dar starea de fapt e intacta”, a continuat Emanuel Isopescu.

Pe pagina de Facebook a acestuia au fost postate mai multe mesaje de condoleanţe de la oameni din televiziune sau cunoscuţi. Printre aceştia, jurnalistul Emil Hossu-Longin, a transmis un mesaj despre cel care i-a fost mentor. „E cel care mi-a deschis cariera de jurnalist în TVR, la Social, omul pe care îl ştia oricine, în orice loc din România. M-a învăţat multe, mi-a dat încredere şi emisiuni. A fost un boier, un altruist, un ziarist excelent. Mi-a fost prieten, camarad şi tovarăş de tenis de masă. Rămas bun, Şefule, mulţumesc frumos pentru tot!”, a scris Hossu-Longin

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările