Luis Fonsi ar fi încasat o sumă fabuloasă pentru doar cinci melodii cântate într-un club din Mamaia

Luis Fonsi ar fi încasat o sumă fabuloasă pentru doar cinci melodii cântate într-un club din Mamaia

Luis Fonsi FOTO Guliver/Getty Images

Luis Fonsi, autorul hit-ului „Despacito“, a cântat într-un club de fiţe din Mamaia şi ar fi încasat o sumă enormă pentru doar cinci piese cântate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Luis Fonsi a cântat weekend-ul trecut în Mamaia. Pentru scurta prestaţie, de doar cinci melodii, Fonsi ar fi cerut 100.000 de euro, potrivit Libertatea.

Aceeaşi sursă notează şi că unii spectatori s-au arătat dezamăgiţi de show-ul oferit de cântăreţ. Mulţi s-au plâns de faptul că artistul portorican s-a lăsat aşteptat şi a cântat după ora 21.00, deşi publicul era strâns în club de la ora 17.00.
   
Mai mult, brăţara de acces în clubul unde a cântat Fonsi a fost 150 de lei, iar administratorii clubului au impus clienţilor să facă consumaţie de minimum 4.000 de lei, în funcţie de zona în care doreau să se distreze. Pentru locurile din faţa scenei, consumaţia de la masă trebuia să se apropie de 10.000 de lei, mai notează sursa citată. 
   
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: