Scarlett Johansson va fi Mireasa lui Frankenstein într-un nou film produs de Apple şi A24

Scarlett Johansson va fi Mireasa lui Frankenstein într-un nou film produs de Apple şi A24

Actriţa americană Scarlett Johansson va produce şi va interpreta rolul principal în lungmetrajul „Bride”, pe care cineastul chilian Sebastián Lelio, premiat cu Oscar pentru „Una mujer fantástica” (2017), îl va regiza pentru Apple şi A24.

Ştiri pe aceeaşi temă

Personajul principal este inspirat de Mireasa lui Frankenstein. Este vorba despre o femeie creată să fie soţia ideală - obsesie a unui antreprenor strălucit. Ea însă îşi respinge creatorul şi este forţată să fugă şi să confrunte lumea care o vede drept un monstru. Îşi descoperă adevărata identitate, puterea de a se transforma şi de a deveni propriul creator.

Sebastián Lelio, cunoscut şi pentru filme ca „Gloria” şi „Disobediencce”, va regiza thrillerul SF, iar Lauren Schuker Blum şi Rebecca Angelo vor scrie scenariul.

Johansson şi Jonathan Lia vor fi producători prin compania lor These Pictures. Keenan Flynn va fi coproducător.

„Suntem extrem de încântaţi să emancipăm această anti-eroină clasică şi să îi reanimăm povestea pentru a reflecta schimbarea pe care o vedem astăzi”, a spus Johansson, citează Deadline.

Actriţa a jucat recent în „Black Widow”, ce va fi lansat în mai 2021, după ce anul trecut a putut fi văzută în „Jojo Rabbit” şi „Marriage Story”, care i-au adus câte o nominalizare la Oscar.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările