Au apărut primele imagini de la filmări şi scene din viitorul film „James Bond“ cu Daniel Craig VIDEO

Au apărut primele imagini de la filmări şi scene din viitorul film „James Bond“ cu Daniel Craig VIDEO

Daniel Craig FOTO EFA-EPE

Un videoclip inedit cu imagini de la filmări şi secvenţe din viitorul film al francizei „James Bond“ au fost date publicităţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pagina oficială de internet a francizei a publicat un videoclip de la filmările din Jamaica, dar şi scene din viitorul film. 
 
Daniel Craig, alias James Bond, apare cu un harpon şi într-un club de noapte. De asemenea, apare şi Jeffrey Wright („Westworld“), alias Felix Leiter, contactul lui James Bond la CIA, scrie news.ro. 
 
Videoclipul îi prezintă pe Daniel Craig şi regizorul Cary Fukunaga în timpul discuţiilor. 
 
 
 
Daniel Craig a suferit recent şi o acidentare pe platourile de filmare. Actorul a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală la nivelul gleznei. 
 
Într-un mesaj publicat pe Twitter, reprezentanţi ai francizei au anunţat: „Daniel Craig va fi supus unei intervenţii minore la gleznă în urma unei accidentări din timpul filmărilor în Jamaica. Producţia va continua în vreme ce Craig se va recupera timp de două săptămâni. Filmul rămâne să fie lansat la aceeaşi dată, în aprilie 2020”.
 
La jumătatea lunii mai, ziarul The Sun scria că actorul în vârstă de 51 de ani, care îşi realizează singur cascadoriile, a căzut în timp ce alerga pe platourile de filmare din Jamaica.
 
Lungmetrajul, care nu a primit încă un titlu oficial, este regizat de Cary Joji Fukunaga, iar din distribuţie mai fac parte Rami Malek, Ana De Armas, Lashana Lynch, David Dencik, Billy Magnussen, Dali Benssalah, Lea Seydoux, Jeffrey Wright, Ben Whishaw, Rory Kinnear, Naomie Harris şi Ralph Fiennes.
 
Pe lângă Jamaica, vor mai avea loc filmări în Londra, Italia şi Norvegia. Filmul este programat să fie lansat în cinematografe pe 8 aprilie 2020.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: