Vloggerul Selly şi-a lovit pentru a doua oară maşina de 70.000 de euro VIDEO

Vloggerul Selly şi-a lovit pentru a doua oară maşina de 70.000 de euro VIDEO

Selly Captura Youtube

Vloggerul Andrei Şelaru, cunoscut sub numele de Selly, şi-a avariat din nou maşina de 70.000 euro pe care o are de anul trecut. Totul s-a întâmplat pe o stradă dintr-un complex rezidenţial de la marginea Bucureştiului.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Accidentul a fost o înscenare a vloggerului. Detalii aici.

În imaginile surprinse de un martor se vede cum maşina este lovită pe partea dreaptă. Este a doua oară când Selly, în vârstă de 19 ani, îşi loveşte autoturismul. 

Anul trecut, în luna decembrie, acesta a fost implicat într-un accident cu o altă maşină, iar ambele autoturisme au fost avariate. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, notează digi24.ro.  

În înregistrarea video se aude un dialog între Selly şi martorii care îl filmau: „La al câtelea accident eşti?“, întreabă martorii. „Pleacă de aici! Gata aţi filmat! Pleacă!“, răspunde Selly vizibil iritat de situaţie. 

Alături de Andrei Şelaru se afla şi prietenul acestuia, vloggerul Gammy, care le-a spus şi el martorilor care îi filmau să plece.

Selly a obţinut permisul auto la finalul anului 2019 şi şi-a achiziţinat un Mercedes în valoare de 70.000 de euro. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările