VIDEO Sofia Vicoveanca a transmis un mesaj privind referendumul pentru familie

VIDEO Sofia Vicoveanca a transmis un mesaj privind referendumul pentru familie

Sofia Vicoveanca

Interpreta de muzică populară Sofia Vicoveanca (77 de ani) susţine Coaliţia pentru Familie şi a transmis un mesaj prin care îi îndeamnă pe români să voteze la referendumul din octombrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Dragii mei dragi, pe 7 octombrie vă invit să mergem cu toţii la vot pentru a păstra tradiţia strămoşilor noştri şi aşa cum a lăsat bunul Dumnezeu unirea dintre un bărbat şi o femeie. Vă aştept să mergem cu toţii la vot“, îndeamnă doamna muzicii populare într-un clip publicat de Coaliţia pentru Familie, la iniţiativa căreia s-a făcut referendumul pentru revizuirea Constituţiei. 

Sofia Vicoveanca, una dintre cele mai apreciate artiste din zona populară, se alătură astfel altor persoane publice care s-au declarat în favoarea referendumului de pe 6 şi 7 octombrie. Printre acestea se numără primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, fosta prezentatoare TV Olivia Steer, cântăreaţa Ozana Barabancea şi rapperul Tudor Sişu. 
 
 
 
În tabăra cealaltă, a celor care îndeamnă la boicotul referendumului, se află jurnalistul Dragoş Pătraru, cântăreţul şi actorul Tudor Chirilă şi fondatoarea MagiCamp, Melania Medeleanu. Mai mult, în ultimele zile mai multe vedete s-au alăturat campaniei online anti-referendum „Iubirea nu se votează“, printre acestea fiind cântăreţele Andreea Bălan şi Alexandra Stan, dansatorul şi coregraful Emil Rengle, precum şi fashion editorul Maurice Munteanu. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: