Tina Turner şi abuzurile la care a fost supusă: „M-am convins că moartea este singura mea ieşire''

Tina Turner şi abuzurile la care a fost supusă: „M-am convins că moartea este singura mea ieşire''

Tina Turner a vrut să moară din cauza violenţelor la care era supusă (Foto: Profimedia)

A cunoscut umilinţa sub toate formele ei! Ani de zile, Tina Turner a fost abuzată de cel pe care îl vedea mare ei iubire şi a trăit o frică constantă. Într-un interviu acordat The Times, Tina a vorbit despre motivul pentru care a decis să-l ierte pe fostul său soţ, Ike Turner, după ani de chinuri şi abuzuri.

Tina Turner a atins un succes minunat în carieră. Rolling Stone a clasat-o pe locul 17 pe lista celor mai mari 100 de cântăreţi din toate timpurile. Cântăreaţa are şi steaua ei pe Walk of Fame la Hollywood. Născută sub numele de Anna Mae Bullock în Statele Unite, Turner a renunţat la cetăţenia americană după ce a obţinut-o pe cea elveţiană în 2013.

Introducerea ei în public ca Tina Turner s-a produs în 1960. Artista şi-a câştigat faima în anii 1960 alături de soţul său de atunci, Ike Turner, bucurându-se ulterior de o carieră solo internaţională cu hituri precum „What Love Got To Do With It”, „Better Be Good To Me” , Private Dancer. Cu toate acestea, viaţa personală a artistei nu a fost la fel ca cea profesională.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările