Sore a născut o fetiţă: „Nu îmi dau seama când au zburat cele nouă luni“

Sore a născut o fetiţă: „Nu îmi dau seama când au zburat cele nouă luni“

Sore a născut o fetiţă de trei kilogame la un spital din Capitală FOTO Facebook

Sore Mihalache (26 de ani) a născut prin cezariană o fetiţă de nota zece, vineri, 25 martie, la un spital din Capitală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sore a devenit mamă pentru prima oară, după ce a născut prin cezariană o fetiţă de trei kilograme, care a primit nota zece din partea medicilor de la spitalul Regina Maria. Fetiţa va primi numele Erin. Sore a fost însoţiţă la naştere de iubitul ei, avocatul Marius Julean, dar şi de ambele bunici ale micuţei Erin. Sore se simte foarte bine după operaţie, scrie „Click!“.

Cu o zi înainte să nască, Sore a scris pe blogul personal o postare, intitulată „Am ajuns la final“. „Şi iată, am ajuns la finalul sarcinii…. Parcă nici nu îmi vine să cred, nu îmi dau seama când au zburat cele nouă luni, când am trecut prin toate fazele dezvoltării lui bebe în burtică şi iată-mă acum în pragul celei mai  fericite zile. Am fost, pe rând, plină de energie, nervoasă, leneşă, activă, pofticioasă, temătoare, optimistă. Am permis tuturor să-mi dea sfaturi, vizibil emoţionaţi şi fericiţi pentru mine. Cu unele am fost de acord, pe altele am preferat să nu le aud. Am mâncat cum am poftit şi ce am poftit, însă am încercat să fiu conştientă că tot eu voi lupta să revin la silueta de dinainte (şi zic eu, m-am descurcat onorabil)“, a scri vedeta.

La începutul acestui an, Sore a mai anunţat că o să se căsătorească. „Am spus «Da!». Ţin secret de ceva timp, nu din superstiţie şi nici nu am vreun plan ascuns, ci pur şi simplu mi-a plăcut la nebunie să fim doar noi doi cei care ştiau. Acum, deja se fac multe presupuneri pe tema aceasta şi m-am gândit că poate a venit momentul să împărtăşesc vestea...“, a scris Sore pe site-ul său. „Nu vă invit să jucăm la nuntă, pentru că aşa cum am spus mereu, nu fac lucrurile «ca la carte». Va mai dura până la petrecerea de trei zile şi trei nopţi, momentan avem alte evenimente pe care să ne concentrăm atenţia şi să ne dedicăm sufletul (nu-mi mai încap în piele de fericire şi de răbdare)“, a adăugat aceasta.

Sore este actriţă de televiziune şi cântăreaţă de muzică pop şi pop-rock, cu influenţe de electro funk. A devenit cunoscută ca membră a formaţiei Lala Band. 

citeste totul despre: