Saint Patrick's Day: cei mai sexy irlandezi celebri în kilt

Saint Patrick's Day: cei mai sexy irlandezi celebri în kilt

Liam Neeson în kilt

Astăzi, 17 martie, este ziua Sfântului Patrick. E drept că noi n-avem nimic de sărbătorit cu această ocazie, dar tot la fel de adevărat este că suntem fascinaţi de această tradiţie irlandeză, cu tot cu festivităţile aferente.

Saint Patrick's Day sau sărbătoarea sfântului Patrick este un festival cultural cu conotaţii religioase, care se ţine în fiecare an, de 17 martie, data morţii patronului spiritual al Irlandei.

Obiceiul irlandez cere ca în această zi să se poarte tradiţionalul trifoi cu trei foi, în formă de broşă sau imprimat pe haine, sau piese de îmbrăcăminte şi pălării verzi, pentru a comemora revolta poporului irlandez, asuprit pentru că purta culoarea verde ("the wearing of the green").

Încercăm, aşadar, să aducem un omagiu irlandezilor, mai ales părţii masculine, prezentându- i cei mai sexy ambasadori ai acestei insule, în această piesă de îmbrăcăminte la fel de seducătoare.

Vezi mai multţi irlandezi celebri în kilt, pe www.okmagazine.ro!

Liam Neeson, 62 de ani, născut în Irlanda de Nord

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările