Priscilla Presley, operată de un medic fără licenţă. Cum arată actriţa

Priscilla Presley, operată de un medic fără licenţă. Cum arată actriţa

Priscilla şi Elvis s-au iubit mult, dar la un moment dat au ales despărţirea ( Foto: Profimedia)

La 74 de ani, Priscilla Presley luptă să nu îmbătrânească cu ajutorul medicilor esteticieni, dar rezultatele sunt catastrofale. În tinereţe era o frumuseţe, dar iată cum arată acum actriţa!

Femeie cu o viaţă zbuciumată, fosta soţie a regretatului Elvis Presley şi mama cântăreţei Lisa Marie Presley şi-a făcut recent apariţia la un Festival din Monte Carlo, iar înfăţişarea sa părea cu totul alta.
Priscilla a mărturisit că ultimul tratament pe care l-a urmat, şi care consta într-o serie de injecţii cu silicon la nivelul feţei, a fost executat de un medic fals. Actriţa a fost o victimă a doctorului Serrano, care nu avea nici măcar o licenţă pentru a practica medicina în S.U.A.
 
Priscilla avea doar 14 ani când l-a cunoscut pe Elvis, care era cu zece ani mai mare decât ea. Cei doi s-au căsătorit în 1967, iar în anul următor au devenit părinţi, Lisa Marie a fost minunea din viaţa lor, dar, cu toate astea, cei doi au au ajuns la divorţ în 1973.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările