Nu doar tunsoarea a schimbat-o, ci şi stilul vestimentar! Gabriela Firea îmbracă ţinute tinereşti de când nu mai e primar

Nu doar tunsoarea a schimbat-o, ci şi stilul vestimentar! Gabriela Firea îmbracă ţinute tinereşti de când nu mai e primar

Prin ce schimbare trece Gabriela Firea.

Gabriela Firea surprinde cu schimbările de când nu mai ocupă funcţia de Primar General al Capitalei. A uimit prima dată cu tunsoarea foarte scurtă, iar acum cu stilul vestimentar! A întinerit-o cu cel puţin cinci ani!

Ştiri pe aceeaşi temă

De când a apărut în spaţiul public, de când a devenit primar al Bucureştiului (5 iunie 2016), Gabriela Firea a apărut la conferinţele de presă şi în emisiunile televizate, dar şi pe reţelele de socializare în ţinute foarte elegante, foarte bine asortate. Purta des sacouri în nuanţe puternice sau rochii până la genunchi diverse modele şi imprimeuri. Avea grijă să le asorteze cu pantofi eleganţi, cu toc. Nimic de reproşat, o doamnă elegantă, la 48 de ani. A fost şi criticată de unii pentru stilul ei vestimentar, dar niciodată nu a băgat în seamă remarcile lor.

Acum, de când nu mai e primar, a apărut în haine mulate şi jachete de piele precum o adolescentă.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările