Miss Germania 2020, cea mai „vârstnică“ femeie din istoria concursului: cum arată câştigătoarea

Miss Germania 2020, cea mai „vârstnică“ femeie din istoria concursului: cum arată câştigătoarea

Leonie Charlotte von Hase, Miss Germania 2020, are 35 de ani FOTO Facebook

Leonie Charlotte von Hase (35 de ani), mamă şi antreprenoare, a fost aleasă duminică Miss Germania 2020, la finalul unui concurs de frumuseţe care doreşte să se reinventeze şi al cărui juriu a fost în întregime feminin. Ea este cea mai „vârstnică“ regină a frumuseţii din istoria de 93 de ani a competiţiei.

Von Hasse a stabilit astfel un record în istoria de 93 de ani a competiţiei de frumuseţe şi a devenit cea mai „vârstnică“ femeie care câştigă, scrie mediafax.ro.

Von Hase, care a crescut în Namibia şi locuieşte în oraşul Kiel din nordul Germaniei, este absolventă de literatură engleză şi are propriul portal online prin care comercializează articole de modă vintage. Este căsătorită şi are un băieţel în vârstă de trei ani.

Potrivit EFE, ediţia din acest an Miss Germania şi-a propus să fie un punct de turnură şi să reinventeze conceptul de „concurs de frumuseţe“. Motto-ul ediţiei a fost „Regina frumuseţii interioare“, iar juriul a fost compus în întregime din femei.
 
Leonie Charlotte von Hase locuieşte în Kiel, în nordul Germaniei, este absolventă de literatură engleză şi are propriul site prin care comercializează articole de modă. Este căsătorită şi are un băiat în vârstă de 3 ani.
 
„Nu vreau să fiu o miss tipică. Priorităţile mele nu se vor schimba doar pentru că mi s-a încredinţat acest rol“, a declarat Von Hase după ce s-a impus în faţa altor 15 candidate într-o gală desfăşurată la Europa-Park din Rust (sud-vestul Germaniei).
 
 
 

Ea a mai spus că va continua să trăiască în acelaşi fel ca până acum şi că va lucra cu jumătate de normă în noua sa calitate de Miss Germania, spre deosebire de predecesoarele sale, care şi-au luat un an sabatic pentru a îndeplini o agendă plină de angajamente.

Organizatoarea evenimentului, Miss Germany Corporation (MGC), a depus eforturi la această ediţie pentru a pune capăt clişeelor ce înconjoară concursul Miss Germania, anunţând cu ceva timp înainte că se afla în căutarea „unei femei autentice şi puternice“.

În primele faze ale concursului, juriul - format în premieră doar din femei - a anunţat că doreşte o candidată autentică, independentă, cosmopolită, curajoasă şi puternică, subliniază jurnalista Nadeschda Scharfenberg în ziarul Suddeutsche Zeitung.

 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: