Meghan Markle a pierdut cea de-a doua sarcină: „Ştiam, în timp ce-mi strângeam la piept întâiul născut, că l-am pierdut pe al doilea“

Meghan Markle a pierdut cea de-a doua sarcină: „Ştiam, în timp ce-mi strângeam la piept întâiul născut, că l-am pierdut pe al doilea“

Meghan Markle şi prinţul Harry FOTO Getty Images

Meghan Markle, în vârstă de 39 de ani, a mărturisit într-un articol publicat pe New York Times că a pierdut o sarcină în luna iulie a acestui an.

Ştiri pe aceeaşi temă

Meghan Markle şi prinţul Harry au devenit pentru prima dată părinţi pe 6 mai 2019, când ducesa de Sussex l-a născut pe băieţelul Archie. 

Fosta actriţă a mărturisit, într-un articol de opinie publicat în New York Times, că a pierdut cel de-al doilea copil, în luna iulie a acestui an. 
 
Meghan Markle descrie că a simţit o contracţie puternică în timp ce îl aşeza pe micuţul ei, Archie, în pătuţ, în casa lor din Los Angeles. 
 
"După ce i-am schimbat scutecul, am simţit o crampă puternică. M-am aşezat pe podea cu Archie în braţele mele, fredonând un cântec de leagăn care să ne calmeze pe amândoi, într-un contrast izbitor cu sentimentul pe care-l aveam: că ceva nu este în regulă. Ştiam, în timp ce-mi strângeam la piept întâiul născut, că l-am pierdut pe al doilea", scrie Meghan în articolul de opinie intitulat "Pierderi pe care le împărtăşim", notează OK! Magazine.
     
Ducesa de Sussex a împărtăşit experienţa pentru a-i îndemna pe oameni să îi întrebe pe alţii „Sunteţi bine?” în vacanţa de Ziua Recunoştinţei.", notează bbc.com. "Pierderea şi durerea ne-au afectat pe fiecare dintre noi în 2020”, a adăugat Meghan.
 
Citeşte mai mult pe ok!magazine.ro. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările