Legătura dintre Frank Sinatra şi Marilyn Monroe. Au fost amanţi, apoi au avut o relaţie „profesională“ avantajoasă: „El o «plasa» prietenilor...“

Legătura dintre Frank Sinatra şi Marilyn Monroe. Au fost amanţi, apoi au avut o relaţie „profesională“ avantajoasă: „El o «plasa» prietenilor...“

58 de ani au trecut de la moartea ei, dar Marilyn Monroe continuă să creeze suspiciuni privind viaţa sa atât de tumultoasă, una expusă în lumina reflectoarelor. Se ştie că a avut o relaţie intensă, pasională cu Frank Sinatra, dar, dincolo de aparenţe, ar fi existat şi o relaţie 'profesională', una cu beneficii avantajoase.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cine nu a văzut poze cu celebra Marilyn Monroe, cine nu a văzut filmele în care a jucat sau cine nu a citit măcar o dată despre viaţa intensă pe care a trăit-o? Mulţi şi-au dat şi cu presupusul despre aventurile pe care le-a avut, despre iubirile pasionale, unele dintre ele interzise la acea vreme. Se ştie clar de relaţia pe care care a avut-o cu Frank Sinatra, din anul 1954 au făcut cunoştinţă.

Amândoi făceau furori la acea vreme, el cu vocea şi talentul înnăscut, iar ea cu farmecul ei, cu formele şi cu rafinamentul deosebit. Pe atunci, el era considerat  afemeiatul Hollywoodului, iar Monroe era blonda irezistibilă care punea pe jar întreaga industrie cinematografică americană a secolului trecut. Au fost amanţi, s-au iubit pasional, dar se pare că au trecut şi la alt nivel al relaţiei...o relaţie 'profesională'.  

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: