Este conacul unde tatăl său, Regele George al VI-lea a decedat. Elisabeta s-a retras aici, după aproape 70 de ani pe tronul Angliei

Este conacul unde tatăl său, Regele George al VI-lea a
decedat. Elisabeta s-a retras aici, după aproape 70 de ani pe tronul Angliei

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Foto: Profimedia

În vara aceasta, Regina Elisabeta a Marii Britanii va aniversa nu mai puţin de 70 de ani în slujba coroanei britanice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Suverana de 95 de ani este, fără doar şi poate, cel mai longeviv monarh pe care l-a văzut Marea Britanie, depăşind-o chiar şi pe legendara Regină Victoria.

Ei bine, pe măsură ce sănătatea ei a devenit mai şubredă, regina a început să păseze din ce în ce mai multe responsabilităţi următorilor doi în linia de succesiune la tron: Prinţul Charles şi Prinţul William.

Mai mult, Maiestatea Sa a făcut o mişcare neaşteptată. A fost transportată cu elicopterul de la Castelul Windsor pe domeniul de la Sandringham, acolo unde va petrece ceva timp la una dintre locuinţele mai modeste din cadrul domeniului, numită Wood Farm. Acest conac cu cinci dormitoare era preferatul răposatului ei soţ, Prinţul Philip, care a murit în luna aprilie anul trecut.

Citeşte mai departe aici...

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările