Daniel Craig a mărturisit că fiicele sale nu îi vor moşteni averea de 100 de milioane de dolari. Care este motivul

Daniel Craig a mărturisit că fiicele sale nu îi vor moşteni averea de 100 de milioane de dolari. Care este motivul

Daniel Craig şi soţia lui, actriţa Rachel Weisz FOTO Guliver/Getty Images

Actorul britanic Daniel Craig (52 de ani) a mărturisit că nu intenţionează să le lase averea sa impresionantă, de peste 100 de milioane de dolari, drept moştenire copiilor lui, şi a explicat care este motivul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cel mai longegiv „James Bond“, actorul britanic Daniel Craig, a declarat într-un interviu pentru revista „Saga“ că nu are de gând să le lase o sumă mare de bani drept moştenire copiilor săi.

Starul britanic a acumulat o avere impresionantă, de peste 100 de milioane de dolari, în mare parte datorită rolului care l-a consacrat: cel de James Bond. De altfel, 18 milioane de euro va încasa Craig pentru ultimul său film în care interpretează rolul reputatului agent 007, „No Time to Die“.

Daniel Craig este căsătorit cu actriţa Rachel Weisz (50 de ani) şi au împreună o fiică de trei ani. Actorul mai are o fiică din căsătoria cu Fiona Loudon, Ella, în vârstă de 28 de ani. De asemenea, Rachel Weisz mai are un fiu, Henry, în vârstă de 13 ani.

În 2018, cuplul, a cărui avere acumulată se ridică la 135 de milioane de dolari, a intrat pe lista celor mai bogaţi 1.000 de britanici, top realizat anual de The Sunday Times.

Astfel, starul britanic spune că fiicelor sale le va lăsa „doar cât e necesar“ pentru a le îndemna să muncească şi să-şi câştige singure banii. „Nu vreau să le las sume mari de bani copiilor mei. Uneori, moştenirile sunt poveri neplăcute. Înainte să mă duc spre altă lume, aş vrea să dau o parte din bani şi mă gândesc să fac donaţii în scopuri caritabile“, a declarat Craig, notează The Sun.

El a dăugat: „Asta e filosofia mea: trebuie să-ţi cheltuieşti averea sau să o donezi cât mai ai timp. Nu exista o vorbă veche care spune că dacă mori bogat înseamnă că ai eşuat?!“ 

Fanii James Bond vor trebui să aştepte lansarea noului film al seriei, „No Time To Die“, după ce lansarea a fost amânată din aprilie până în noiembrie din cauza temerilor legate de pandemia de coronavirus.

Trailerul oficial al filmului cu James Bond „No Time To Die“

 

Detalii despre „No Time To Die“, noul film din seria James Bond

Sinopsis: Se poate spune că Bond s-a pensionat. Liniştea lui nu durează, însă, foarte mult, pentru că vechiul lui prieten din CIA, Felix Leiter, are nevoie de serviciile lui. Aşa ajunge pe urmele unui villain misterios care are pe mâini o nouă şi foarte periculoasă tehnologie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările