Cum a reacţionat Jim Carrey când i s-a spus că mai are 10 minute de trăit: „Le-am spus tuturor că eu nu voiam să mor în maşină“

Cum a reacţionat Jim Carrey când i s-a spus că mai are 10 minute de trăit: „Le-am spus tuturor că eu nu voiam să mor în
maşină“

Actorul Jim Carrey

Jim Carrey a lansat, recent, o carte pe coperta căruia a pus o poză cu faţa lui în momentul când a aflat că mai avea doar zece minute de trăit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jim Carrey a povestit, în cartea „Memoirs and Misinformation“, prin ce a trecut atunci când i s-a spus că mai avea doar câteva minute de trăit, pe 13 ianuarie 2018. La momentul acela, Jim Carrey se afla Hawaii, alături de alte persoane, când au primit un mesaj şocant pe telefoane, care anunţa că vor fi loviţi de rachete.

„Asistenta mea, Linda, m-a sunat plângând şi mi-a spus că mai avem 10 minute de trăit. Am întrebat-o ce voia să spună cu asta. Iar ea mi-a răspuns că vin proiectilele peste noi. „Nu puteam părăsi insula. Întrebarea pe care ne-o puneam cu toţii era dacă să rămânem sau nu împreună. Ştiu că le-am spus tuturor că eu nu voiam să mor în maşină. Aşa că ne-am luat unii de la alţii şi a făcut fiecare ce-a crezut de cuviinţă', a spus actorul, conform viva.ro

Într-un final, mesajul s-a dovedit a fi o alarmă falsă, fiind trimis accidental de un angajat al serviciului. Cert este că teama pe care au simţit-o toţi, atunci, a fost cât se poate de reală.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: