Cât de schimbată e astăzi partenera lui Arnold Schwarzenegger din Terminator. Linda Hamilton se luptă cu greutăţile şi la 63 de ani

Cât de schimbată e astăzi partenera lui Arnold Schwarzenegger din 
Terminator. Linda Hamilton se luptă cu greutăţile şi la 63 de ani

Linda Hamilton s-a antrenat ca un militar pentru "Terminator" ( foto:Profimedia)

Actriţa care uimea cu forţa sa fizică e astăzi total schimbată. La 63 de ani, Linda Hamilton e plină de riduri, are pielea lăsată, iar braţele lucrate pe care le afişa poartă astăzi urmele timpului.

Atunci când filma pentru ''Terminator'', unde îi dădea viaţă personajului Sarah Connor, actriţa se antrena câte trei ore, de şase ori pe săptămână. Ba mai mult, antrenamentele ei implicau greutăţi de peste 38 de kilograme. Acum, actriţa vrea să demonstreze că nu s-a schimbat nimic, aşa că a angajat o echipă întreagă, formată din nutriţionist, fizioterapeut şi un cardiolog, care să o ajute să respecte o dietă strictă pentru a fi în formă la întâlnirea cu Arnold din „Terminator: Dark Fate”, o continuare a celebrei producţii din 1984.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: