Cât au costat ţinutele purtate de Carmen Iohannis în vizita în Germania. Prima-doamnă a fost foarte elegantă

Cât au costat ţinutele purtate de Carmen Iohannis în vizita în Germania. Prima-doamnă a fost foarte elegantă

Carmen Iohannis şi preşedintele în Germania.

Preşedintele Klaus Iohannis a participat pe 14 octombrie la festivitatea de decernare a Premiului „Otto cel Mare”, la Magdeburg, în Germania. A primit distincţia pentru „onorarea marilor merite în procesul european de unificare”. Nu a mers singur, ci însoţit de Carmen Iohannis. Prima-doamnă a făcut furori cu ţinutele pe care le-a îmbrăcat.

Ştim că Prima-doamnă a României este profesoară la Sibiu, predă limba engleză, şi rar apare în public. La fiecare vizită oficială, Carmen Iohannis nu lipseşte şi îl însoţeşte pe Klaus Iohannis. Iată că aşa a făcut şi de data aceasta, în Germania, când a atras toate privirile.

Cei doi soţi au fost invitaţi la Magdeburg, Germania, unde au participat la festivitatea de decernare a Premiului „Otto cel Mare”. În cadrul evenimentului, preşedintele Klaus Iohannis a primit distincţia pentru „onorarea marilor merite în procesul european de unificare". Pentru o asemenea ocazie, prima-doamnă a ales să poarte un compleu alb, format din rochie şi pardesiu, realizat din brocart italian şi căptuşit cu mătase. O ţinută semnată de designerul vestimentar ieşean Andreea Tincu, pe care soţia preşedintelui a accesorizat-o cu deja preferaţii săi pantofi escarpin roz şi geantă în aceeaşi nuanţă.

Seara, prima-doamnă a României a schimbat ţinuta. A îmbrăcat o rochie din brocart preţios, cu încrustaţii mătase, care i-a pus în evidenţă silueta.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările