A murit Petruţa Gheorghe. Fosta soţie a lui Andrei Gheorghe avea 52 de ani

A murit Petruţa Gheorghe. Fosta soţie a lui Andrei Gheorghe avea 52 de ani

Petruţa Gheorghe a murit la 52 de ani FOTO Captură Antena 3

Psihoterapeutul Petruţa Gheorghe, fosta soţie a lui Andrei Gheorghe, a murit la vârsta de 52 de ani, la un an şi jumătate de când a murit şi realizatorul de radio.

Ştiri pe aceeaşi temă

Petruţa Gheorghe a murit după ce în ultimii ani s-a luptat cu o boală cruntă. Luna trecută, cunoscutul psihoterapeut împlinise 52 de ani. Vara trecută, Petruţa le-a mărturisit prietenilor că a trecut prin clipe cumplite până să învingă boala: „Dragii mei, mulţumesc. M-am trezit în întuneric, frig şi spaimă. Încet, încet, îngerii mei m-au făcut să cânt!“.

Petruţa şi Andrei Gheorghe au divorţat în anul 2014, după un mariaj de aproape şase ani, însă au rămas apropiaţi. 
 
Oana Cuzino a făcut anunţul şi a scris un text în memoria psihoterapeutei, iar decesul a fost confirmat şi de Liviu Mihaiu. 
 
„Petruţa Gheorghe a fost, pentru fiecare dintre pacienţii săi şi pentru toţi cititorii noştri care i-au parcurs articolele utile, o resursă de echilibru şi o sursă de inspiraţie.
 
Întreaga echipă DOC îi rămâne pentru totdeauna recunoscătoare pentru contribuţia pe care a avut-o în comunitatea noastră. Experienţa, devotamentul şi implicarea sa în fiecare act de psihoterapie şi în povestea fiecărei persoane care i-a trecut pragul rămân alături de noi.
Mulţumim.
 
Petruţa Gheorghe a fost Expertul DOC în psihoterapie. A fost specializată în psihanaliză, mai exact în Psihanaliza Copilului şi Adolescentului. A tradus două volume de specialitate («Puncte de cotitură, dezvoltarea emoţională şi comportamentală a copilului tău, de la 3 la 6 ani» – T. Berry  Brazelton şi Joshua Sparrow, «Psihologia vieţii de zi cu zi»- Kanneth T. Strongman) şi a redactat numeroase articole ştiinţifice pentru publicaţii de profil, printer care şi «Colocviile de Psihanaliză, cazuri clinice şi reflecţii teoretice»“, a transmis Oana Cuzino pe site-ul său. 
 
Andrei Gheorghe şi Petruţa Gheorghe au fost căsătoriţi şase ani

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: