Noul coronavirus în România. SNSPA suspendă toate activităţile didactice, în perioada 10-13 martie 2020

Noul coronavirus în România. SNSPA suspendă toate activităţile didactice, în perioada 10-13 martie 2020

SNSPA suspendă cursurile până pe 13 martie FOTO Arhivă

SNSPA a anunţat luni suspendarea activităţilor didactice din cadrul universităţii pentru perioada 10-13 martie 2020, ca măsură preventivă privind răspândirea noului coronavirus. Conferinţele, dezbaterile, lansările de carte deja programate vor fi suspendate, a anunţat conducerea facultăţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Având în vedere Hotărârea Consiliului de Administraţie al Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), activităţile didactice la toate structurile academice din cadrul universităţii vor fi suspendate, în perioada 10-13 martie 2020, respectiv până la luarea unei decizii ulterioare”, se arată în comunicatul de presă. 

De asemenea, toate evenimentele (conferinţe, lansări de carte, workshop-uri, dezbateri etc.) care erau programate luna aceasta la sediul SNSPA vor fi anulate.

„Potrivit datelor prezentate de specialişti, problematica infectării cu noul coronavirus (Covid-19) este într-o dinamică insuficient cunoscută, aşa că prefer o abordare precaută, care să ne ajute să-i protejăm pe studenţi şi să evităm eventuale probleme. Studenţii SNSPA nu vor participa la cursuri până la finalul săptămânii, urmând ca vineri, 13 martie 2020, după o consultare mai largă, inclusiv cu autorităţile, să luăm o decizie privind modalitatea de desfăşurare a cursurilor începând de luni, 16 martie 2020”, susţine prof. univ. dr. Remus Pricopie, rectorul SNSPA.

Decizia îi vizează doar pe studenţii SNSPA. Angajaţii universităţii îşi vor desfăşura activitatea conform programului de lucru obişnuit. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: