ASE din Bucureşti ocupă primul loc în România şi locul 201-300 în topul „2020 Times Higher Education University Impact Rankings“

ASE din Bucureşti ocupă primul loc în România şi locul 201-300 în topul „2020 Times Higher Education University Impact Rankings“

Academia de Studii Economice din Bucureşti este prezentă, pentru al doilea an consecutiv, în clasamentul Times Higher Education University Impact Rankings, care reflectă impactul universităţii în societate conform obiectivelor de dezvoltare durabilă ale ONU.

Ştiri pe aceeaşi temă

ASE se situează pe locul 201-300 în clasamentul general şi pe primul loc în România, alături de Universitatea din Bucureşti, în ediţia 2020 a acestui clasament.

Dat publicităţii la 22 aprilie a.c., acesta reuneşte 766 universităţi evaluate din 85 de ţări. Consorţiul Universitaria este reprezentat, de asemenea, de Universitatea Babeş Bolyai din Cluj Napoca.

Detalii privind prezenţa universităţilor în acest clasament pot fi consultate pe site-ul: timeshighereducation.com.

ASE este liderul învăţământului superior economic şi de administraţie publică din România şi Europa de Sud-Est, cu o bună reputaţie internaţională, concretizată în situarea pe poziţii notabile în ediţiile din ultimii ani ale clasamentelor internaţionale de prestigiu.

În anul 2020, ASE scoate la concurs peste 7350 de locuri la programele universitare de licenţă, dintre care aproape 3 000 de locuri la forma de finanţare la buget.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: