Nicuşor Dan anunţă desfăşurarea Târgului de Meserii, în perioada 11-14 aprilie la Circul Metropolitan pentru elevii care termină clasa a VIII-a

Nicuşor Dan anunţă desfăşurarea Târgului de Meserii, în perioada 11-14 aprilie la Circul Metropolitan pentru elevii care termină clasa a VIII-a

FOTO: Facebook

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că în perioada 11 - 14 aprilie are loc la Circul Metropolitan Bucureşti Târgul de Meserii pentru învăţământul dual pentru elevii care vor absolvi în curând clasa a VIII - a.

„Pentru adolescenţii care termină în curând clasa a VIII-a şi vor să înţeleagă mai bine ce soluţii de viitor au, Primăria Capitalei organizează în această săptămână Târgul de Meserii pentru învăţământul dual. Evenimentul are loc la Circul Metropolitan Bucureşti, între 11 şi 14 aprilie, cu implicarea Direcţiei de Cultură, Învăţământ, Turism a PMB şi a PROEDUS.  Vin la târg reprezentanţi ai liceelor cu profil dual, dar şi reprezentanţi a peste 30 de companii importante, iar elevii au posibilitatea să participe la sesiuni de training şi informare, unde pot adresa întrebări potenţialilor angajatori”, a scris Nicuşor Dan, marţi pe Facebook.

El a mai explicat că evenimentul e parte dintr-un proiect al Primăriei Generale, făcut în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, cele 6 primării de sector şi mai mulţi operatori economici.

„Tot în această perioadă poate fi vizitat virtual, pe www.hubproedus.ro, Târgul Ofertă Educaţională (TOE), care prezintă oferta educaţională a liceelor din Bucureşti”, a adăugat edilul general.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările