Unul dintre cele mai mari hoteluri de 5 stele angajează urgent personal. Ce posturi caută şi care sunt beneficiile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
hotel stele clasificare

Unul dintre cele mai mari hoteluri de 5 stele din Bucureşti organizează sâmbătă, 13 aprilie, un eveniment dedicat carierei în urma căruia speră să poată selecta zeci de persoane ăe care să le angajeze.

JW Marriott Bucharest Grand Hotel organizează sâmbătă, 13 aprilie, un eveniment dedicat carierei în industria ospitalităţii. În cadrul târgului intern de joburi, JW Marriott Bucharest Grand Hotel oferă peste 50 de oportunităţi de angajare pe diverse poziţii - de la personal curăţenie bucătărie la bucătar, patiser, ospătar şi barman, personal recepţie şi relaţii clienţi, instalator, frigotehnist, agent de securitate sau personal curăţenie camere. 

Sunt aşteptaţi atât candidaţi cu experienţă cât şi tineri aflaţi în căutarea primului loc de muncă, sau cei interesaţi de un loc de muncă temporar, pe perioada verii.

“Pentru joburile de bucătar, ospătar sau barman, sunt importante nu doar calificarea de profil sau experienţa, dar mai ales pasiunea de a servi oaspeţii şi de a crea experienţe memorabile. Cunoaşterea mai multor limbi străine este un avantaj pentru cei care doresc sa lucreze la recepţie”, spune Dana Baitanciuc, directorul de Resurse Umane al JW Marriott Bucharest Grand Hotel. 

Candidaţii vor avea ocazia să afle mai multe detalii despre joburile disponibile, direct de la angajaţii hotelului, în cadrul discuţiilor libere sau interviurilor pe care le vor susţine în cadrul târgului şi să cunoască direct atmosfera din unul dintre cele mai mari hoteluri de cinci stele din capitală. 

Pe lângă salariile atractive, în baza CV-ului depus, candidaţii vor putea participa la o tombolă pentru a câştiga un mic dejun, o cină sau chiar o noapte la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Cei prezenţi pot participa la tururi ghidate şi demonstraţii culinare sau de bartending ce vor avea loc pe parcursul zilei. Câţiva dintre ei vor avea şansa să afle direct de la Tino Lindner, directorul general al hotelului JW Marriott Bucharest Grand Hotel, care este secretul unei cariere de succes în industria hotelieră.

„Atmosfera dintr-un hotel de cinci stele este fascinantă. Din acest motiv, vrem să le oferim candidaţilor o experienţă completă pe parcursul unei zile întregi. Fiecare departament îşi va întâmpina candidaţii într-o manieră inedită,  care să le arate lumea JW Marriott”, spune Dana Baitanciuc.

Pentru mai multe detalii despre eveniment şi poziţiile disponibile, vizitaţi www.jwmarriottcariere.ro 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite