Un supermarket donează alimente medicilor din spitalele bucureştene: Le mulţumim celor care au grijă de noi

Un supermarket donează alimente medicilor din spitalele bucureştene: Le mulţumim celor care au grijă de noi

Foto arhiva Adevărul

Un lanţ de supermarketuri a anunţat miercuri că donează alimente şi produse de igienă medicilor din spitalele bucureştene, încercând astfel să le mulţumească pentru munca lor din linia întâi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mega Image continuă implicarea în comunitate prin donaţii de alimente, mâncare gata pregătită şi produse de igienă şi curăţenie către spitalele şi personalul medical din prima linie, din Bucureşti, care tratează pacienţi infectaţi cu COVID-19.
 
Astfel, Mega Image asigură alimente de bază sau produse de igienă şi curăţenie pentru patru spitale din prima linie din Bucureşti, care tratează cazuri COVID-19, respectiv Institutul Naţional de Boli Infecţioase Prof. Dr. Matei Balş, Spitalul Universitar de Urgenţă Elias, Spitalul clinic Dr. Victor Babeş şi Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta.
 
În acelaşi timp, sunt donate zilnic 200 de porţii de mâncare gata pregătită pentru personalul medical din cadrul Institutului Naţional de Boli Infecţioase Prof. Dr. Matei Balş.
 
Peste 100,000 de produse vor fi donate în total, care acoperă o parte din necesarul acestor spitale în această perioadă dificilă.
 
„Perioada pe care o traversăm cu toţii pune la mare încercare sistemele medicale din întreaga lume. Prin această iniţiativă, rămânem aproape de comunitate şi susţinem spitalele din Bucureşti aflate în prima linie în lupta împotriva COVID-19 prin alimente, cât şi produse de igienă, atât de necesare în acest moment. Vrem să le mulţumim, astfel, tuturor celor care au grijă de noi toţi în fiecare zi şi să îi sprijinim pentru a trece mai uşor prin această perioadă dificilă”, afirmă Mircea Moga, CEO Mega Image.
 
Alimentele vor fi oferite spitalelor şi personalului medical pe toată perioada pandemiei şi asigură o dietă sănătoasă şi variată. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: