Gara din Braşov va fi modernizată. Cuc: Este prinsă în proiectul căii ferate Braşov-Sighişoara

Gara din Braşov va fi modernizată. Cuc: Este prinsă în proiectul căii ferate Braşov-Sighişoara

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunţat că Gara Braşov va fi modernizată, fiind prinsă în proiectul de reabilitare a liniei de cale ferată dintre Braşov şi Sighişoara. Investiţia va depăşi 40 de milioane de euro, iar ministrul a anunţat că „va fi un proiect impresionant”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, marţi seara, că modernizarea Gării Braşov este prinsă în proiectul de reabilitare a căii ferate Braşov-Sighişoara, iar lucrările vor începe după finalizarea contestaţiilor, scrie Mediafax.

„Aşteptăm decizia de la instanţă pentru contestaţia care a fost făcută la tronsonul de cale ferată Braşov-Sighişoara. De îndată ce vine, semnăm contractul de proiectare-execuţie pentru tronsoanele 1 şi 3 din Braşov-Sighisoara. Tronsonul 1 include şi Gara Braşov, deci în momentul în care semnăm contractul şi gara va intra în modernizare, e în acest proiect de 700 de milioane”, a declarat Răzvan Cuc, aflat într-o vizită pe şantierul autostrăzii Bucureşti-Broşov.

El a spus că investiţia în modernizarea gării va depăşi 40 de milioane de euro. „Valoarea este undeva la 40 şi ceva de milioane de euro, eu cred că va fi un proiect impresionant”, a mai spus ministrul Transporturilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: